Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред медиите по време на представянето на новото попълнение Мануел Луис да Силва Куфамана – Шоу. В своето изложение той потвърди високите цели на „орлите“ и беше категоричен, че отборът няма крещяща нужда от нови играчи. Все пак шефът в клуба от Разград си остави „отворена вратичка“ за периода до края на трансферния прозорец.

"Според мен разполагаме с един изключително добре окомплектован отбор. Ние обичайно не разкриваме подробности по договорите с играчите. Към момента не са ни необходими трансфери на всяка цена. Всичко е възможно да се случи, но нямаме крещяща нужда от хора на каквато и да е позиция. Не очаквайте прибързани действия до края на трансферния прозорец. За жалост се случиха някои контузии – Каули, Вердон и Вандерсон“, обяви шефът в Лудогорец.

„Целите са високи. С момчетата, с които разполагаме, мисля, че може да ги постигнем. Искаме да излезем от групата в Лига Европа и да се представяме убедително в родното първенство. Разбира се, продължаваме с периода на реформа и извършваме фината настройка. Участието в Европа ще ни даде ясна идея къде трябва да надградим. Вървим във възходяща линия и се надявам, че така ще продължим и занапред", завърши Петричев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа