Спортно-техническият директор на ЦСКА Пламен Марков коментира изтегления съперник за Купата на България. „Червените“ ще гостуват на Спартак в Плевен, а мачът ще бъде на една от трите дати - 27, 28 или 29 октомври.

“Жребият е винаги добър, когато отборът продължава. Уважаваме всеки един съперник, включително и Спартак (Плевен). ЦСКА, както и треньорът Христо Янев няколко пъти е казвал, в момента се намира на един по-специален етап на развитие. За нас Купата се явява като бонус. Убеден съм, че отборът ще се подготви по най-добрия начин, така че да се представи добре и най-вече да продължи напред в борбата. Срещу Спартак (Плевен) в контролите беше първият мач, който нашият отбор изигра, и го загуби. Сега трябва да вземем реванш. Убеден съм, че отборът и играчите ще подходят коренно различно, защото залогът е различен", коментира Марков след жребия.

„Допускахме, че можем да играем срещу отбор от елита. Жребият ни отреди да се изправим срещу тим от „Б“ група. Защо да не искаме вечно дерби? В момента отборът ни е в процес на развитие, с доста млади състезатели. Не се плашим от нито един съперник, включително и от "Левски", каза шефът в ЦСКА.

"В българския футбол не са малко случаите, когато някой отбор е подходил несериозно, да губи и да отпада. В момента Спартак е отбор от по-горна група, така че няма причина да не бъдем мотивирани“, заяви Марков.

„За Общото събрание в неделя има въпроси, по които ще продължим да дискутираме. Взимат се съответните мерки, за да няма недоволни“, добави шефът в ЦСКА.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА