ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Абсурдите и дерибействата в държавата продължават. Да се смее ли човек, да плаче ли. Нападателят на Стойчо Младенов - Калоян Стоянов-Цимбика, се изкара жертва от случая в понеделник. Припомняме, че тогава приближеният до "Титан" вилня на стадион "Българска армия", нахлу в съблекалнята на ЦСКА и заплаши Младенов, че ще му разпори корема и ще му извади червата. След като бе задържан за 72 часа в ареста, днес Калоян Стоянов е на свобода срещу гаранция от 1000 лева.

На днешното заседание на Софийски градски съд адвокатите на Стоянов пледираха, че именно техният клиент е жертва в случая, като по този начин Младенов опитва да си отмъсти за предишното му уволнение от ЦСКА. ТВ7 съобщава, че Калоян Стоянов си е изкарал медицинско свидетелство за лека телесна повреда, причинена му от Стойчо Младенов. Адвокатите на Стоянов останаха доволни от решението на съда и очакват пълното оневиняване на техния клиент. Заседанието по това дело е насрочено за 2 август.

"Не са налице никакви предпоставки за неговото задържане. Той е пострадалото лице, а не жалбоподателят му", заяви адвокатът на Калоян Стоянов след днешното заседание./БЛИЦ