ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Две патрулки охраняват треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който в понеделник бе нападнат от бившия директор на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов - Цимбика.

Както е известно, Екзекутора на Ливърпул обяви, че се страхува за живота си и този на семейството му. Той поиска помощ от органите на реда. Логично днес полицията изпратиха свои хора, за да го охранява по време на тренировката. Органите на реда обаче продължават да бъдат на стадиона, въпреки че заниманието вече е приключило.

Представители на полицията дойдоха на стадион "Българска армия'' и по още един повод. Фенове на Стяуа дойдоха да се видят с агитката на ЦСКА, с която са побратимени. Привържениците на гранда от Букурещ минаха през София на път за Скопие, където Стяуа играе с Вардар в реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата започва в 21:45 часа, а преди седмица румънският тим спечели с 3:0.

Както вече съобщихме, мярката на Калоян Стоянов за задържане под стража е удължена. Така той ще остане в ареста не 24, а 72 часа. Освен това е обвинен в заплаха за убийство срещу Стойчо Младенов.