ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ръководството на ЦСКА разпространи официално становище относно случилото се със Стойчо Младенов на стадион "Българска армия". Както вече БЛИЦ разкри, Екзекутора на Ливърпул беше нападнат от Калоян Стоянов, който се озова зад решетките. След показанията, които даде в Първо РПУ Младенов разкри, че Цимбика го заплашил, че ще му разпори корема с винкел и ще му извади червата

Изявлението на ръководството на ЦСКА:

До Обществеността

Уважаеми Дами и господа,

днес (22.07), бе извършен изключително агресивен акт срещу старши треньора на представителния ни отбор г-н Стойчо Младенов. Ръководството на Клуба е силно възмутено от това дръзко посегателство, което може да се интерпретира и като опит за вмешателство в работата на спортно-техническия щаб.

Остро осъждаме подобни действия и опити за сплашване. Призоваваме съответните институции в държавата, както и органите на реда, да не допускат такива инциденти посред бял ден, на обществено място, където и да е на територията на България. Приканваме представителите на полицията да ограничат, или забранят достъпа до стадион „Българска армия”, на лица, които предизвикват, и са предизвиквали подобни саморазправи.

Като добросъвестни граждани, ние - ръководството на ЦСКА, разчитаме на адекватни мерки и конкретни действия при тази, и всяка такава ситуация. Бъдете убедени, че като Клуб, ние ще защитаваме нашите треньори, футболисти и служители с всички законови средства. С интерес и заострено внимание ще следим развитието по днешния изключително неприятен случай.

От ръководство