ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е силно обезпокоен за собствения си живот, както и за сигурността на семейството си след случилото се по-рано днес на стадион "Българска армия". Както вече БЛИЦ разкри, Екзекутора на Ливърпул беше нападнат от Калоян Стоянов-Цимбика. Младенов моментално подал жалба в полицията и само след трийсетина минути ченгетата са открили и задържали бившия боксьор.

След като даде обяснение за инцидента в Първо РПУ в София треньорът на ЦСКА изрази притеснението си, правейки скандални разкрития. Цимбика ударил легендата и го заплашил, че ще му разпори корема с винкел и ще му извади червата!

„Притеснително е, това е ситуация, която няма как да подминем. Българска армия винаги е било място, където е царял ред и дисциплина, а това вече е вмешателство на работата. Аз така го отчитам, защото не може, който и да било в един момент да ми иска обяснение, когато аз завършвам тренировката, излизайки отвън. Мисля, че живеем в цивилизовано общество, мутренските години отминаха. И обществото би трябвало да има съвсем друг начин на отношение и поведение. Искам специално да изкажа благодарност към хората от Първо РПУ, които реагираха много адекватно и светкавично и разрешиха всички евентуални последици от това, което стана на "Българска армия", заяви Младенов след като даде показания.

„Какво стана? Имаше заплахи, каквото трябва всичко съм описал вътре в обяснението, което дадох пред полицията. Оттук нататък всичко е в ръцете на полицията. Не искам да навлизам в подробности. Бях заплашен, от днес аз се притеснявам сериозно за живота си, както и за живота на моето семейство. Във всеки един момент могат да им посегнат, както на мен. Цимбика щял да ми разпори с винкел корема и да ми извади червата! И други неща, но нека не ги коментираме, полицията си влиза в действие“, разкри наставникът на "червените".

„Никой до този момент от моя екип не е давал изявление. Затова много моля информацията да не се изкривява. Аз имам свидетели за всичко това, което се случи, както мои колеги, служители и състезатели. Стана нещо, което главата ми и съзнанието ми не могат да го приемат това. Да стане такова нещо в най-големия клуб в България. Не, няма удар срещу играч. Коментираме с полицията въпроса за охраната. Ако те не ми съдействат за човек, който да ме пази, аз ще си взема охрана“, продължи притесненият Младенов.

„Поводът е един футболист, който се появи на Панчарево. Мисля, че вие го видяхте на една от тренировките (б.р. - Жерсон Серано). Всяка топка я бъркаше, момчето се оправда, че е от пътуването. Аз го приех като нещо нормално и му казах, че просто не става за ЦСКА и да си търси друг отбор. А той е бил доведен от Калоян. Чужденец е", каза легендата.

"Има удар към мен, по ръката ме удари. Опитах се да го успокоя, посегна ми. Това е, което мога да ви кажа“, заяви още наставникът на ЦСКА.

„Никакви ножове няма, нещата трябва да са точни и ясни. Не е вадил нож. Просто ме заплаши, че щял да ме срещне и да ми разпорел корема с винкел, да ми извадел червата! Щял съм да видя по време на мачовете и след тях какво щял да ме прави. Това са част от заплахите. За първи път ми се случва. Да благодаря на Господ, че до този момент съм нямал такъв случай. надявам се да няма повече такива случаи. Шокиращо е за мен това нещо. А и за цялото общество трябва да е шокиращо“, каза Младенов.

„Всички футболисти са били в съблекалнята. Виждате в каква обстановка ние работим. Виждате в какво състояние ние заварваме клуба. Клубът, който беше за пример за работа и подражание на всички останали клубове. А в момента какво е в ЦСКА...“, завърши Екзекутора на Ливърпул, след като напусна Първо РПУ.