В Разлог се подготвят за истински футболен празник. Както е известно, местният Пирин приема утре от 13:00 часа "Левски" в реванш от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. "Сините" спечелиха първата среща с 3:0 и само чудо би ги спряло от продължаване напред в надпреварата.

Подобна визита на някой от грандовете не се е случвала от почти 20 години в Разлог, което предполага и още по-голям интерес към двубоя. Имайки предвид, че срещата е през уикенда, се очаква местният градски стадион, който е с капацитет за едва 4000 зрители, да се пука по шевовете.

Още от момента, в който се разбра, че новакът в "Б" ще играе с "Левски", много фенове от Петрич, Сандански, Хаджидимово и други краища на Благоевградския регион се заканиха да присъстват на реванша. Става въпрос обаче предимно за запалянковци на "сините", които искат да видят на живо любимците си. При това положение ще се получи доста интересна ситуация - почти целият стадион ще вика за "Левски", а не за футболистите на Пирин, които са домакини.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА