Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отказа да разкрие подробности около разразилия се огромен скандал с вратаря Стефано Кунчев. Както е известно, стражът призна, че му е било предложено да пусне два гола в младежкия национален отбор и да получи подкуп 20 хиляди евро. След това пред БЛИЦ Кунчев разкри, че е бил бит след отказа да вземе парите.

“Не искам да говорим за “черно тото”. Това не е ваша работа, а на прокуратурата и полицията. Нека те да разследват случая, да видят за какво става въпрос. Защото сега хвърляме един човек на кучетата и вас не ви интересува. Не искам на пресконференцията по случай 100-годишнината на Славия да се превръща в клюкарска история. Прави му чест на момчето. Ако всички са като него, ще има футбол в България. Кой е, какъв е, откъде е, има хора, които да разследват. Говорих с хората от полицията, те казаха, умоляваме ви, нека не се коментира повече по медиите. Когато трябва, те ще излязат и ще кажат подробности по въпроса. Какво трябва да прави от тук нататък Стефано, не е ваша работа, не е моя работа, а на органите на реда”, заяви Венци Стефанов.

“От две години го повтарям и ви го набивам в главата. Хиляди хора ходят на мачовете на юноши и играят с компютри. Защо ви няма там, защо не отидете там и не ги извадите, да се видят кои са. А когато един се осмели и каже нещо, започвате като гарвани да се нахвърляте срещу него. Отидете в провинцията и вижте хората с компютрите, намерете тези деца, на които им казват да пуснат пет, шест или седем гола”, завърши ядосан босът на “белите”.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ