Помощниците на Александър Томаш в ЦСКА също бяха представени на официалната пресконференция на тима. Пред медиите думата за кратко взеха Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Христо Колев-Бащата.

“Томаш го познавам много добре, амбицията ми и страстта му към футбола е една и съща. Остава непроменена. След пристигането в ЦСКА има промяна в положителен аспект в страстта му и желанието да се случват по-скоростно нещата”, заяви Мирчев.

„За мен лично отговорността е по-голяма от местата, където сме били досега. Трябва да си подредим къщичката, така както ни харесва, и тази къщичка да бъде гордост за всеки един фен на ЦСКА. Амбицията на Александър Томаш е много по-голяма, както и за нас, да успеем в този велик, този наш клуб, и да върнем титлата където ѝ е мястото”, призна Кючуков.

„Бусато и Дюлгеров са много добри вратари. Нямах възможност още да работя с Иван, който беше с националния отбор. У Бусато има огромна амбиция. Това ще бъде много добре за вратаря, който ще се пребори да бъде №1 за ЦСКА. Конкуренцията може да отведе футболист на следващо ниво и ако някой не издържи, той не е за ЦСКА“, допълни треньорът на вратарите.

„Като футболист съм играл в такъв гранд, но за пръв път в кариерата си като треньор се намирам в такава ситуация. Тук нещата са коренно различни, винаги се търси най-доброто. Независимо дали е тренировка или мач, винаги се очаква победа. Ние тази философия ще опитаме да предадем на момчетата, ще видим с какво време ще разполагаме. Вярваме в себе си и играчите, постепенно нещата ще се нормализират”, каза Христо Колев.

efbet Лига - сезон 2024/2025