Лидерът на националния отбор по футбол Ивелин Попов направи интересно изказване след победата над Азербайджан с 2:0. Европейската квалификация беше последна за нас от кампанията за Франция 2016.

"Стигна се трудно до успеха, но с оглед на това, че последните 3 мача не бяхме отбелязали гол и бяхме допуснали три тежки загуби, психологическото ни състояние беше тежко. Радвам се, че победихме. Тази победа дава някакво време на всички, за да си направим равносметка как да продължим оттук нататък.

Само една домакинска победа от пет мача е твърде малко. Не измива очите, но съм радостен, че победихме, заяви звездата на руския Спартак (Москва).

- Аз мисля, че българският фен си обича националния отбор и се надявам тези нерви след време да се отплатят. Дали трябва да се търси промяна на селекционерския пост?

Мисля, че прекалено честата смяна на треньори не е решение на проблема. Трябва да се работи на спокойствие, за да можем всички да станем един екип. Ако всеки тегли чергата към себе си, нещата няма да се получат и успехите да дойдат.“


Нашата група "Н" за европейските квалификации