Наско Сираков заслужава аплодисменти, че излезе и си призна за голямата грешка с Джоузеф Диксън. Но овациите дотук. Някой трябва да носи отговорност за огромната гавра с половин България и това са няколко души, замесени с в трагикомедията на „Герена“. Безспорно първият от тях е самият Сираков, другите са Павел Колев и Благой Георгиев.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Как е възможно месеци наред някой откровено да те мотае и облъчва с розови обещания, които нямат нищо общо с действителността, и ти да не се усъмниш.  Как така нито Наско, нито Колев не успяха да разузнаят и разберат кой е този Диксън и дали има и частица надежда в „колосалния“ му план за спасението на Левски. Как е възможно Благо да подведе толкова много хора, водейки мистичния англичанин на „Герена“ и запознавайки го със Сираков?

Когато през 2014 година „сините“ честваха стогодишния си юбилей и излъгаха феновете си, че ще има шоу-мач с Милан, всички подскочиха за нечуваната лъжа. Какво да кажем обаче днес за лъжата с Диксън, която трябваше да измъкне клуба от фалита? Тя не само е нечувана, но и невиждана…

Всичко бе ужасяващо прозрачно, нереално и натруфено – особено след онази глуповата демонстрация с взетото назаем Ферари. Тогава всички, без босовете в Левски, разбраха, че ухае на измама. В крайна сметка какво се оказа – вместо на скъпа кола Левски пак се качи на скърцащата каруца, която обикаля, скрибуцайки,  в един омагьосан кръг, около който стряскащо стои… фалитът.

Така че, уважаеми господа от Левски, би трябвало да се срамувате, че сте главни действащи лица в един от най-тъжните периоди в историята на клуба…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ