ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Калоян Стоянов-Цимбика и Росен Животното нападнаха най-известния журналист в „червените” среди Георги Атанасов. Екшънът се разигра по време на протеста днес, прераснал във вандалска атака срещу сградата на БФС, предаде репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.
 
Приближените на шефовете на „Титан” атакуваха словесно главния редактор на сайта Sport1, съобщиха очевидци.

„Беше много грозна сцена. Цимбика и Животното тръгнаха със свирепи погледи към Георги Атанасов. Приближиха се максимално близко до него и застрашително започнаха да му говорят. Двамата са хора на „Титан”. Сред запалянковците имаше и такива. Те организираха атаката срещу БФС. ЦСКА е пред фалит, а „титаните” се опитват да изместят епицентъра на проблема. Вината обаче не е във футболния съюз, а изцяло и единствено в настоящите собственици. Какво е виновен БФС. Причината да сме пред фалит е в „Титан”. Атанасов винаги е защитавал каузата „ЦСКА”. Прави го смело, силно и остро, в типичния си стил, но това явно не се харесва на подчинените на Димитър Борисов и Иво Иванов, за които отдавна се говори, че са част от ъндърграунда”, коментираха свидетели на случката.

Те добавиха, че след нападението срещу Атанасов много от стоящите наблизо запалянковци са защитили популярния журналист.
 
Против вандалщината на феновете, близки до „Титан”, застанаха много ветерани на ЦСКА, треньори, бивши играчи, както и истинските привърженици на отбора.