Крилото на ЦСКА Георги Йомов е под въпрос за лагера на националния отбор за световните квалификации с Литва (на 9 октомври от 16:00 часа) и Северна Ирландия (на 12 октомври от 21:45 часа). Играчът има проблеми с адукторите след нулевото равенство с Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите, информира "Труд". 

Най-вероятно Йомов няма да е на линия за шампионатния мач на „червените“ срещу Царско село - в неделя от 17:45 часа. Лекарският щаб на националния отбор ще преценява дали той ще може да остане или ще бъде върнат на „Българска армия“ за лечение.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

С проблеми след срещата с Бодьо/Глимт е и вратарят Густаво Бусато. Бразилецът има силни болки в глезена. Бусато издържа последните минути на мача с норвежците, но сигурно Димитър Евтимов ще пази срещу Царско село. Треньорът Стойчо Младенов не позволява нито един от футболистите му да бъде рискуван, след като цяла есен ЦСКА страда от травми. 

В сряда "армейците" заминават на нов едноседмичен лагер в Банско. Футболистите на Младенов ще изиграят приятелски мач срещу едноименния отбор. 
Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа