На "Герена" прехвърчаха първи искри между добрите приятели Илиан Илиев и Даниел Боримиров, разбра БЛИЦ. От вчера Борето е началник на треньора, след като зае поста на спортен директор и беше официално представен от Иво Тонев. Оказа се обаче, че новият началник не одобрил решение, взето от наставника и между двамата възникнал спор.

Илиев обяви, че Станислав Ангелов е изгонен от отбора, което никак не се харесало не само на Пелето, а и на Борето. Легендарният халф настоял пред треньора да върне опитния играч в тима, тъй като по думите му той имал какво още да даде на отбора. Първоначално Илиев се дърпал и дори възникнал спор между него и спортния директор. Двамата вече втори ден обсъждат темата със Станислав Ангелов, като източниците ни от "Герена" заявиха, че може да се случат интересни неща и нищо чудно Пелето много скоро да цъфне в първия тим.

Не е изключено до края на днешния ден или утре Илиан Илиев да проведе сериозен разговор с Ангелов. Треньорът държал да получи извинение от играча, който му се нахвърли при смяната му с Рене Михелич в 60-ата минута на мача с Монтана (0:0). БЛИЦ също така ви информира, че Пелето се държал надменно, не спазвал дисциплината по време на тренировъчния процес и развалял атмосферата в съблекалнята. Има шанс обаче играчът да увери Илиан Илиев, че ще стане нов човек, като се промени и да му обещае, че ще се раздава за "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ