Треньорът на "Левски" Илиан Илиев потвърди новината на БЛИЦ от вчера, че е поставил условие пред ръководството за изгонването на Станислав Ангелов. Пелето е отстранен временно от отбора и има последно предупреждение, което значи, че дните му на "Герена" са преброени. Кристовао Рамос също е пред раздяла със "сините".

"Казах и на футболистите в съблекалнята - трябваше да стане нещо шоково, за да се променят нещата. Не можем да живеем на стари лаври. Трябваше ни шок, за да се излезе от тази летаргия и тези хора да разберат, че ние държим първенството в ръцете си и оставяме нещата да се движат по наклон, по който трудно ще се върнем", заяви Илиев.

"Имаме решения за футболисти, на които няма да разчитаме, но това няма връзка с представянето им в мачовете. Рамос е с последно предупреждение. Станислав Ангелов е отстранен временно по мое решение. Ако футболистите си искат обратно капитана, трябва да го докажат не с приказки, а на терена. И всички имаме финансова санкция, която ще се възстанови, ако станат шампиони. Ако тези хора за толкова месеци не са разбрали какво означава думата "респект", ще трябва да го разберат или да го отработим по другия начин", добави наставникът, който подаде оставка след нулевото равенство с Монтана, но тя не беше приета.