ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски, който беше разкритикуван мощно, че използва един чартърен полет с ЦСКА, за да излети за Белек, където е на лагер, отново е изправен пред сериозна ситуация, научи БЛИЦ.

Стана ясно, че в четвъртък в летателната машина от Анталия към София рамо до рамо ще пътуват президентите на Левски и Славия Наско Сираков и Венцеслав Стефанов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

На борда на самолета ще се качат и други видни представители на Славия, но само от ръководния екип, допълват източниците на медията ни.

Венци Стефанов проговори пред БЛИЦ TV за най-голямата трагедия в живота си, убийствата на Мартин Нотариуса, Бай Миле и Алексей Петров! ВИДЕО

Останалата част от екипа на Славия - състезатели, администратори и домакини, ще пътуват около 12 часа с автобус до летището в Истанбул в петък. От там те ще се приберат с редовния полет на турския национален превозвач - "Търкиш Еърлайнс".

За играчите на Златомир Загорчич остават още две битки преди края на лагера в Турция - утре срещу Спартак (Кострама, Русия) и в четвъртък срещу още един руски тим - Сочи.

Настроението при "белите" е отлично. Днес играчите имаха специална изненада и обядваха на открито в близост до хотела на 4-звездния хотел "Сънсет".

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!