ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Маги Джанаварова и Ники Кънчев в играта "Ефбет Лига" на Букмейкър БЛИЦ

47-годишният ветеран Георги Петков изненадващо се появи на вратата на Славия в столичното дерби с ЦСКА, спечелено от "армейците" с 2:0 на стадиона в "Овча купел". Всички фенове очакваха националът Светослав Вуцов да застанe под 7-метровата рамка - още повече, че той е твърд титуляр в състава на "белите". Златомир Загорчич обаче направи сензационна рокада. БЛИЦ разбра истината за решението на сръбския специалист с български паспорт.

"Светльо допусна грешки в мача за Купата срещу Локомотив (София), които костваха отпадането на Славия от 1/4-финалната фаза. Поради тази причина беше направена рокада на вратарския пост в белия тим. Рано или късно Светльо ще се завърне на титулярното място, защото той е един от най-добрите вратари в българския футбол през последните 10 години", аргументираха се достоверни източници на БЛИЦ.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Веднага след мача тръгнаха слухове, че Вуцов е контузен и поради тази причина не е застанал на вратата. Друга мълва гласеше, че Светльо останал резерва заради фенските си пристрастия към ЦСКА. БЛИЦ обаче поднася на своите читатели истинската причина за отсъствието на големия талант в столичното дерби.

Припомняме, че Георги Петков изигра исторически мач срещу ЦСКА и подобри собствения си рекорд за най-възрастен футболист, взел участие в мач от елита. Предишното му постижение е от 20 февруари 2020, когато е на 45 години, 11 месеца и 6 дни, а днес игра на 47 години и 27 дни в първия си двубой от началото на настоящия сезон.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК