ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Играещият силно за Спортист (Своге) Георги Николов попадна сред избраниците на националния селекционер до 21 години Александър Димитров за предстоящия подготвителен лагер в Анталия, научи БЛИЦ от свои източници.

Очаква се Николов да усили нападателната мощ на младежите. Това е нов подход, тъй като често селекционерите са подценявали състезателите от "Б" и "В" групите незаслужено, независимо, че те могат да придадат добавена стойност към играта. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Александър Димитров многократно е доказал качествата си да открива таланти, да ги развива и да им дава път за големия футбол.

Под негово ръководство повече от 10 футболисти поклучиха шанс за изява в "А" отбора на Младен Кръстаич. 

БЛИЦ научи също, че попадналите в плановете за младежите Севен Емилов и Йозгюр Баран Аксака към този момент няма да успеят да се присъединят към младежкия тим, защото все още има проблеми във връзка с изготвяването на необходимата документация. 

Селекционерът Александър Димитров събира избраниците си на 19 март. Лагерът е с продължителност до 29 март. 

По време на сбора младежките национали ще се включат в приятелския турнир “Анталия Къп”, който ще се проведе в Белек (Турция). Бългаиря първо ще се изправи срещу Словакия (25 март), а три дни по-късно - срещу Финландия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК