Голямата сделка относно влизането на руския милиардер Антон Зингаревич в българския футбол вече е реалност. Източници на БЛИЦ съобщиха, че късно снощи Сдружение „Ботев Пловдив“ е прехвърлило 60% от акциите на богаташа по време на онлайн гласуване. В следващите дни се очаква всичко да бъде официализирано чрез подписи.

Още от утре тренировките на „канарчетата“ ще бъдат водени от новия треньор Азрудин Валентич. Той вече е в Пловдив заедно със свой помощник, кондиционен треньор и лекар. Както е известно, босненецът с шведски паспорт е част от екипа, който Зингаревич води в Ботев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Изпълнителен директор на пловдивския клуб най-вероятно ще бъде испанецът Даниел, който има опит в работата си в няколко отбора в Ла Лига.

Също така в Ботев вече са пристигнали петима нови футболисти, които идват от различни краища на Европа. До дни при "канарчетата" ще кацнат още трима. 

Очакванията са Зингаревич да налее огромни за родните стандарти пари при "канарчетата", осигурявайки им повече от стабилен финансов бюджет.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството