Треньорът на Левски Станимир Стоилов е поставил ултиматум на национала Радослав Цонев, научи БЛИЦ СПОРТ. 54-годишният специалист е дал на халфа срок от 20 дни, за да си намери отбор.

Ако Цонев премине в новия си тим с трансферна сума, това ще е много добре за „сините“. Ако такава сделка не стане, а по подобие на брат си Ради напусне като свободен агент, то на „Герена“ пак ще извлекат значителна полза. Така ще падне бремето да се плаща заплатата на футболиста, която е 10 000 евро на месец.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Както е известно, именно заради високото възнаграждение Левски се раздели и с Борислав Цонев, който вече премине в украинския Черноморец (Одеса). Боби също взимаше по 10 000 евро в Левски.

Представянето на Радослав Цонев по време на контролата с чешкия Бохемианс (1:1) в петък беше проследено от националния селекционер Ясен Петров. Пловдивския Джанини е в Турция и посещава мачовете на българските отбори, които са на подготовка там. Вчера той гледа тежката загуба на Славия с 0:5 от украинския Металист (Харков).

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022