Треньорът на Левски Станимир Стоилов направи анализ на представянето на отбора в днешната контролна среща с Бохемианс (Прага), завършила при резултат 1:1. Той изрази разочарованието си от плах ата игра на тима в атака. Мъри коментира и трансферните планове на „сините“, като призна, че ще бъдат търсени по-креативни футболисти.

"Днес се представихме по-добре откъм организация, подобрихме и действията в защита. Големите проблеми са ни в атака, където показваме много брак и неувереност. За жалост правим доста пропуски. Завършващият удар ни куца и това личи. Всеки треньор иска да вижда атакуващ и комбинативен стил. Не можем да разиграваме добре някои ситуации, което е проблем, дори на този етап", заяви Стоилов.

"Пускането в игра на Келиан Ван дер Каап беше рискован ход. Изобщо не е готов, но потенциалът му е налице и от нас зависи как ще го развием. Цунами направи добро представяне във фаза атака, но му трябва много сработка, която ще дойде с времето. Всички напускащи трябва да бъдат заместени. Оттук нататък ще търсим само по-креативни футболисти. Дано успеем да се подсилим. Филип Кръстев не е наш играч, аз казах наскоро - едва ли в България има треньор, който да не го иска в състава си", продължи треньорът на Левски.

"Широчината на състава не ме притеснява. Виждате, че и юноши играят. Това е пътят. Притеснява ме, когато атакуващите действия са неуверени. Трудно можем да променим нещо кой знае какво до края на трансферния прозорец, което не ми се нрави, но ще видим какво ще стане. Имаме 3 дни почивка сега и се насочваме към предстоящите четири контроли", завърши наставникът на "сините".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022