Полицейска патрулка изведе футболиста на “Ботев” (Ихтиман) Борислав Балджийски от София след мача със Септември, в който той и съотборниците му загубиха с 1:2. Както първи БЛИЦ съобщи, срещата от 15-ия кръг на Югозападната “В” група се запомни със екшън сцени. Обвиненият в убийство Борислав Балджийски излезе на терена с екипа на "Ботев" при гостуването на Септември (София), провеждащо се на стадиона на 57-о СОУ в квартал "Красна поляна".

Край терена обаче се бяха насъбрали около 40 приятели на известния привърженик на ЦСКА Петър Алексов, който загина пред столично казино след спречкване с Балджийски.

Аверите на Пепи опитаха да нахлуят на терена и да линчуват футболиста, но само бързата намеса на полицаите предотврати сериозен инцидент.

Президентът на “Ботев” и заместник-кмет на община Ихтиман Тони Кацаров повика служители на реда на помощ, за да спасят Балджийски от разгневените фенове след края на мача. Полицаите грабнаха юношата на "Левски" от терена и придружиха с патрулката бусчето на гостите до излизането от София.

Пуснаха Балджийски от ареста срещу 5000 лева гаранция

Братът на Балджийски пред БЛИЦ TV: Боби е невинен, забъркаха го в каша!

БЛИЦ TV: Близки на убития Петър Алексов искат затвор за Балджийски