Мостри на новите екипи на ЦСКА за следващия сезон вече най-после са в Борисовата градина, научи БЛИЦ. Те са изработени от италианската фирма „Макрон“, с която „армейците“ сключиха договор преди време. Контрактът влиза в сила от лятото.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След като дизайнът е бил избран още през януари, точно 10 бройки са били пратени до „Армията“. 

В ЦСКА обаче пазят в пълна тайна повече подробности и не искат да издадат нищо повече за фланелките. Единственото, което става ясно до момента, е че червеният цвят ще е малко по-светъл от този на настоящите екипи на „Адидас“.

„След известно забавяне мострите вече са при нас. Все още има неща да се доуточняват. Става въпрос за големината на емблемата, която ще е върху фланелките, както и за шрифта на номерата. След като това бъде уточнено и какви и колко на брой ще са надписи на екипите. Със сигурност отпред отново ще фигурира името на основния спонсор „Уинбет“.

Искаме да пуснем екипите в продажба през май. И то не в края на месеца, а доста по-рано. Със сигурност при „Макрон“ няма да има проблеми с бройката на екипите по магазините. Както и с размерите“, увериха източници на БЛИЦ от Борисовата градина.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022