Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Тодор Батков умува дали да ходи на дербито "Левски" - ЦСКА, разбра БЛИЦ. Както е известно, сблъсъкът между "сините" и "червените" е утре от 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Адвокатът бил наплашен от поредната порция псувни и ругатни по негов адрес. А такива със сигурност ще има, ако мачът не започне добре за "Левски". Феновете на "сините" се очаква отново да тръгнат да изливат гнева си именно срещу Батков, ако и утре любимците им не се представят така, както им се иска - да играят мъжки, демонстрирайки желание за победа, и да победят най-големия дразнител.

Босът пропусна последните мачове на отбора си точно заради обидите, отправяни му от привържениците на "Левски". Батков най-сериозно беше обиждан след поражението с 0:1 от Лудогорец (Разград) на 2 април, когато от трибуните дори ехтеше: "Баатков, куурво!". Той обаче не беше на "Герена", за да види и чуе на живо ругатните. Не е ясно дали утре Батков все пак ще посмее да седне в ложата на "Васил Левски", където се очаква да бъде Иво Тонев.

"Сините" изостават с цели 13 точки от вечния си съперник, който докосва 32-ата си титла. На "Герена" пък дори не знаят дали ще играят в Европа наесен, което вбесява още повече привържениците на отбора.

От 17:45 часа днес стартира последната тренировка на "сините" преди сблъсъка с ЦСКА. Наставникът Ясен Петров ще определи групата след заниманието.