"Ботев" (Пловдив) очаква днес третото си ново попълнение. Отборът вече замина на първи лагер в Ларнака (Кипър), където трябва да пристигне нападателя на Аякс Джофри Кастилион.

"След като вече подписахме с двамата румънци днес чакаме и тарана от Холандия Кастилион. Да се надяваме, че днес ще дойде и няма да имаме проблеми. Всичко става, но засега няма проблеми. Да се надяваме, че това, което сме се разбрали, ще се случи", заяви Александър Александров на заминаване за Кипър.

"Да се надяваме Валери Домовчийски да отиде и да продължи кариерата си някъде на друго място. Ако се появи отбор, ще се разделим по взаимно съгласие. Ако не, пак ще се опитаме да се разделим по някакъв начин", допълни още шефът.

Александров отново говори за скандала с изгонения вече Бобан Грънчаров: " С Бобан нито сме се псували, нито сме се били. Това, което съм имал да го казвам, съм го казал. Като съм на пътя на истината и говоря само истината ми е много лесно. Грънчаров беше най-добрият защитник, но си има правила, които трябва да се спазват. И те са за всички. Да нападнеш без причина спортния си директор не е малко. Нямаш право на такова нещо. Йерархията трябва да се спазва. Смятам, че сме взели правилното решение, връщане назад няма. Съгласували сме го и със собственика. Все пак Бобан е чужденец в България и най-малкото трябва да е за пример.”

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА