Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев беше много афектиран след загубата с 0:1 от Лудогорец. Шефът дори в един момент повиши тон, явно изнервен заради третата поредна загуба, която остави "сините" чак на 5-ото място в "А" група, на 9 точки от лидера ЦСКА.

Докато даваше интервю след двубоя Тонев на няколко пъти сподели, че се опитва да бъде спокоен, за да не каже нещо крайно. Все пак той заяви, че има футболисти, които не заслужават да бъдат в "Левски".

"Утре ще имаме разговор с Тодор Батков и ще видя какво ще се прави. Три загуби подред... Това, което свлече "Левски" надолу е мачът с Миньор, където играта беше безобразна. Това мога да кажа", започна Тонев.

"Не бих могъл да коментирам какво е било декември, прави ми впечатление, че трети мач не можем да вкараме гол. Сега очаквам да се излеят кофи помия над Гонзо... И той го очаква. Аз не предполагах, че ще загубим в Ловеч", каза шефът.

"В момента се опитвам да бъда спокоен. По принцип съм по-краен като човек. Много неща ме притесняват. Аз мога да кажа, че изпитвам огромен респект към публиката, която днес напълни трибуните. Особено след две загуби, това което видях днес е нещо, което нямам думи. Нямам намерение да говоря празни приказки, има неща които трябва да останат в кухнята. Не ми харесва, че много неща излизат от кухнята на клуба. Аз съм много агресивен и краен и в момента се опитвам да се сдържа и така е редно. Знам какво искат феновете, не искам да коментирам нищо. Прави му чест на него (б.р. - Гонзо), че пое отбора и обича "Левски" безрезервно, това е ясно. Утре ще се видя с него да поговорим насаме. Цял ден бях с него. Видях какво му е... огромно напрежение", продължи Тонев.

"Тодор Батков не е в България. Не искам да взимам много строги мерки. Аз съм три месеца тук и усещам с всеки изминал ден какво е "Левски". Назначението на Гонзо не е никакъв експеримент. Беше в момент, в който трябваше да вземем решение за 4-5 часа. Прави му чест, че прие, защото е мъж и има характер", заяви шефът на тотализатора.

"Няма да коментирам никой. Има хора, които не заслужават тази публика, както и не заслужават да са в "Левски", завърши разстроеният Тонев.