Тодор Батков е взел спешни мерки и е осигурил спокойствието на Ивайло Петев, разбра БЛИЦ.

Поне тази нощ считаният за нов треньор на "Левски" специалист ще може да поспи, но не се знае какво го очаква утре на "Герена".

Както е известно, по-рано днес група "сини" фенове нахлуха на брифинга по представянето на Петев, съблякоха го по грозен начин и го изгониха от залата за пресконференции. Въпреки желанието на запалянковците обаче, Батков категорично обяви, че извелият Лудогорец до две шампионски титли треньор ще води "Левски". Това никак не се харесва на запалянковците, които умуват какви действия да предприемат в сряда, когато Петев отново се очаква да бъде на "Герена".

Именно заради напрежението между треньора и ултрасите, Батков е взел мерки, за да може Петев да пренощува спокойно. Източниците на БЛИЦ разкриха, че единият вариант е босът да му е осигурил приют в столицата при свои хора или такива от клуба, а другият е, че нежеланият от запалянковците специалист се е прибрал в Ловеч при семейството си.

От "Герена" обаче крият къде точно нощува Петев, за да го предпазят от евентуална нова атака от гневните запалянковци.

"Ние сме твърдо зад Сираков и Тонев. Те работят за клуба, но този Петев няма да позволим да бъде треньор на "Левски". Трябва да бъде ясно - не искаме чорбар за наставник на отбора и няма да отстъпим в позицията си. Ще се консултираме какви действия да предприемем, но не го искаме. Няма да позволим да води отбора. Това е! Тепърва ще обсъждаме какви ще бъдат следващите ни действия", обяви по-рано пред БЛИЦ Председателят на Националния клуб на привържениците на “Левски” Владимир Владимиров-Гугутката.

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!