Вратарят Боян Йоргачевич има лоши спомени от София. Стражът, който беше предложен на "Левски" от мениджъра Урош Голубович, пристигна в София за преговори с клуба. Почти сигурно опитният Йоргачевич ще бъде привлечен.

През септември 2010 г. сърбинът пазеше за белгийския Гент при загубата на "Герена" с 2:3 в мач от груповата фаза на Лига Европа. Автори на попаденията за "сините" станаха трима чужденци - Жоазиньо, Гара Дембеле и Сержиньо Грийн.

Стражът пази и за националния тим на Сърбия при победата над нашите „лъвове” на 17 ноември 2010 г. с 1:0 в София. Лоша новина обаче научи Боян след успеха. Оказа се, че Йоргачевич е бил ограбен, докато е на лагер с „плавите”. В апартамента му в Гент нахлули крадци, които отмъкнали всичко - от техника до семейни снимки.

"Разбрах от жена си, като пристигнах в София. Най-много съжалявам за семейните снимки. Имаше и други запечатани моменти в лаптопа ми от последния рожден ден на дъщерите ми. Това е нещо, което не може никъде да си купя", коментира тогава ядосаният Йоргачевич, който е баща на четири деца.