Един от новите акционери в ЦСКА Борислав Лазаров поиска от Александър Томов пълна прозрачност в клуба, говорейки от името на феновете. Както вече стана ясно, на приближения до Антон Карачанаков и на шефа на телевизията на "армейците" Милко Георгиев бяха прехвърлени дяловете на Манджуков и Инджов.

Лазаров и Георгиев бяха излъчени от феновете, за да получат пълномощно от двамата бизнесмени, да се разполагат с акциите им.

"Благодаря на феновете, които са ме избрали, и с чието доверие се ползвам. Нашата задача - на мен и на Милко Георгиев е, да искаме от Александър Томов пълна прозрачност в клуба. Нито искаме да му пречим. Искаме да бъде направен одит, да има промяна в членовете на съвета, и един куп работи, с които да запознаем феновете", каза Борислав Лазаров в студиото на "Зона Спорт" по RING.BG.

"Да намери пари за лиценза, е работа на господин Томов. Това е само и единствено негова отговорност. Той каза, че всичко е уредил. Ние просто искаме пълна прозрачност. В момента нямаме желание и възможности да управляваме клуба, но искаме той да прехвърли акциите, за да намерим подходящ човек", каза още Лазаров.

Той изрази мнение, че Стойчо Младенов не трябва да се връща в клуба. "Говоря от името на феновете, след като са ме избрали - мен и Милко Георгиев. Ние феновете не искаме Стойчо Младенов да бъде върнат. Искаме утре да се срещнем с г-н Томов, за да го запознаем с желанието на привържениците. Да разговаряме какво искаме да се променим и какво е състоянието на клуба", каза още Лазаров.

В този момент се намеси Ивайло Манджуков, който също гостува в студиото на RING. "Нека да бъдем прецизни, в момента Стойчо Младенов не е старши треньор и не заема никаква длъжност. Следях публичните му изяви и не се съгласявам с изказаните мнения срещу г-н Петър Манджуков. Нормално е г-н Манджуков като част от ръководството на клуба да дава мнение за треньорския щаб. Аз уважавам г-н Стойчо Младенов. Не желая да коментирам чисто спорно-техническата му дейност. Неговото връщане в момента като старши треньор не би било правилно. ЦСКА си има треньор - Галин Иванов."

Припомняме, че вчера Стойчо Младенов разкри пред БЛИЦ, че ще работи без пари за любимия клуб, ако се върне в ЦСКА.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015