Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след спечелената контрола над Нефтохимик с 3:1, че "червените" имат още много работа, докато играта бъде това, което той иска. Спецът похвали играчите си, като отличи Костадин Стоянов и юношата Богомил Христов (роден 1994 година).

"Доволен съм от старанието, което показахме. Костадин Стоянов игра цял мач, представи се добре. Не мисля, че има кой знае каква разлика в сравнение с другите", коментира Радуканов играта на защитника, който е считан за негов любимец. Както е известно, Стоянов беше отстранен от отбора при предишния наставник Миодраг Йешич, но сега Радуканов го върна.

"Доволен съм от целия отбор. Но в нашата игра има много грешки, много брак, още доста неща имаме да подобряваме. Но се надявам това да са първите стъпки. Има още много работа. Искам да се научим да играем добре. Това обаче няма как да стане за два-три месеца. Хората трябва да намерят нужния синхрон, за да станат нещата по-добре. Има още какво да се изчиства", продължи треньорът на ЦСКА.

"Играчите се вложиха максимално, стараха се. Но не мисля, че сме играли кой знае колко добре", каза Радуканов.

"Богомил Христов е едно от най-добрите неща в днешната среща. Той играеше контроли още при първия ми престой в ЦСКА. И тогава е бил в мъжкия отбор. Има нужните качества. Дано да продължи да се развива и занапред. Богомил Христов е част от първия отбор, остава при нас", добави наставникът на "армейците".