Бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов се надява "армейците" да победят "Левски" във вечното дерби, което стартира в 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предавано директно по БНТ.

Треньорът, който донесе последния трофей във витрината на „червените“, а в кариерата си е носил и екипа на "Левски", сподели очакванията си за изхода на интригуващия сблъсък.

"Ще викам за ЦСКА, но според мен мачът ще завърши хикс - 1:1 или 0:0. Малко вероятно е да се стигне до 2:2, няма да вкарат толкова голове", каза Радуканов при гостуването си в рубриката „Преди банята“, която отскоро върви в предаването „Факторът Кошлуков“ по ТВ7.

„Нямам проблеми с ЦСКА, всичко е уредено, не ми дължат пари“, заяви спецът по повод евентуални задължения на ръководството на ЦСКА към него.

"За съжаление има много проблеми с феновете, които отиват на дербито. Това, което виждаме в западните страни, където едни стюарди разделят привържениците от футболистите... Там явно има закони, които се спазват. Наистина е много по-приятно да играеш пред повече публика. На онзи финал за Купата на България играх пред 50 хиляди души – 50 хиляди души! Наистина беше страхотно изживяване. Трябва да си признаем, че и нивото ни не е такова, каквото бе преди години. Трябва да се променят някои неща. Всички, които работим във футбола, го виждаме. Не мисля, че „Титан“ води ЦСКА към банкрут. Дали са страшно много пари, но те не се харчат правилно. Надявам се Георги Илиев да успее да изчисти задълженията и клубът да тръгне нагоре", каза Радуканов.