Мишел Платини няма шанс да играе за ЦСКА срещу "Левски" утре, твърди пресаташето на БФС Павел Колев. Бразилският нападател е без картотека и пропуска важния мач. Вечното дерби е утре от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предавано по БНТ.

"Днес няма да има заседание на Спортно-техническата комисия. Вчера са внесени нови документи от ЦСКА по случая "Платини", които ще бъдат разгледани от СТК на следващото й редовно заседание", информира пресаташето на футболната централа Павел Колев.

"Платини няма да играе срещу "Левски". Това мога да ви кажа като официална информация", поясни пресаташето на БФС, а малко по-късно на официалния сайт на футболната централа излезе следното съобщение: "В четвъртък, 18.10.2012 г., в Българския футболен съюз бяха внесени допълнителни документи от ПФК ЦСКА ЕАД по трансфера на футболиста Мишел Платини. Документите ще бъдат разгледани на редовното заседание на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз на 24.10.2012 г., сряда, в 16 часа."

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА