Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви при завръщането в София, че е доволен от проведения подготвителен лагер в Турция.

"Радващо е, че Спас Делев и Маркиньос остават. Засега са в отбора и мисля, че ще разчитам на тях и през пролетта. Физически сме добре подготвени. С тази програма трябва да сме готови на 100% още за първия мач. На дербито ще видим колко сме готови.

Емил Костадинов беше с нас и каза, че няма да имаме проблеми с лиценза, така че сме спокойни", каза Радуканов на аерогара "София".

"Следим всички български отбори. Изпратихме човек в лагера на "Левски". Стараем се да работим професионално. "Левски" е добър отбор като цяло. Не е само Гара Дембеле. Събрали са добри футболисти. Те са домакини и ще трябва да играем срещу 11 човека, а не само срещу Дембеле. Има 15 кръга до края на сезона. Много точки има да се събират, така че един мач не е решаващ за цялото първенство", допълни Радуканов.

Спецът коментира и очакваното ново попълнение Лео Силва. "Той е наблюдаван от нашите скаути. Сега и Емил Костадинов ще го гледа. Имат добри впечатления от бразилския футболист." /БЛИЦ