Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се надява Джузепе Акуаро и Килиън Шеридън по-скоро да покажат на какво са способни и да си заслужат мястото в титулярния състав. Италианският защитник не намери място в групата на "червените" за предстоящия мач със Сливен. ЦСКА приема "войдовите" на стадион "Васил Левски" утре от 18:00 часа.

"Когато не попадаш в групата, би трябвало да си двойно по-мотивиран и да тренираш три пъти повече. Ако ти самият не си мотивиран, никой не може да те мотивира. Ако се отпуснеш, не се раздаваш, и си сърдит на света около теб, тогава няма как да станат нещата", каза Радуканов.

"Утре ще видите кой ще е резерва и кой ще играе срещу Сливен", допълни специалистът.

"Ние сме 25 човека, а в групата трябва да са 18. Всички тренират добре. Както видяхте - Матеус вика тези, които са в най-добра форма и са най-подготвени. Така правя и аз. Тази седмица тренирахме без шест човека, които бяха национали. Радвам се, че там всички са доволни от тях. С другите проведохме добри тренировки. Тренираха и юноши, на които обърнахме внимание. Всичко е нормално. Тези, които играха за националния отбор са малко уморени, но е нормално. Направихме възстановяване. Правим всичко възможно да са готови за мача със Сливен", каза още Радуканов.

"Българска армия" е нашият дом и искаме да сме тук. Предпочетохме да запазим терена, за да не се налага пак да бъде ремонтирам. Длъжни сме и на "Васил Левски" да си проведем срещата, както трябва", допълни треньорът на ЦСКА. /БЛИЦ