Новото попълнение на "Левски" Кристовао Да Силва Рамос сподели, че през последните месеци е играл рядко за Анортозис, тъй като си е счупил един от пръстите на крака си. 28-годишният португалец каза, че може да се подвизава и по двата фланга на атаката.

"Мнението ми е, че "Левски" е много добър отбор, атмосферата е много добра. За да бъда честен, ще ви кажа, че не съм говорил все още със Станимир Стоилов. Игор Томашич и Станислав Ангелов, които са в Анортозис, ми казаха много хубави неща за "Левски". Те са работили тук със Стоилов и Цанко Цветанов. Чух много хубави неща за клуба от тях", коментира Рамос.

"Знаех, че това е най-големият отбор в България. Клуб с много титли и големи традиции. Плюс това често играе в Лига Европа или Шампионската лига", сподели още пред пратениците на "Гонг" и "Спортал" в Турция португалският атакуващ халф.

"В началото на сезона играх във всеки мач на Анортозис. Всичко беше наред, вкарвах голове, но после получих една контузия. Счупих си пръста на крака. Нормално е след травма да ти е необходимо време, за да се възстановиш. Но в последните два-три мача отново бях на терена", обясни още Кристовао, който вчера не взе участие в контролата с руския Краснодар (1:0), но се очаква да дебютира за "Левски" в проверката с БАТЕ Борисов в събота.