Ядосани фенове на Ботев се събраха в Коматево, бесни след загубата на любимците им от Локомотив с 0:6 в пловдивското дерби. "Жълто-черните" запалянковци искаха с ушите си да чуят обясненията на футболистите за разгрома, съобщава "Марица". Те пристигнаха с клубния си рейс и се шмугнаха бързо-бързо в базата. Асен Караславов се опита да говори със запалянковците, но не се получи.

На мястото бе пристигнала полиция, която направи кордон и не позволи на около педесетината запалянковците да се приближат до футболистите.

Феновете не могат да повярват, че те с толкова усилия събраха необходимите 567 000 лева за спасението на клуба, а футболистите ги "наградиха" с такава бездушна игра.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Треньорът Пепо Пенчев също е под напрежение, тъй като под негово ръководство Ботев получава за втори път 6 гола. Предишният път това се случи в Монтана.

След края на мача на "Лаута" прокуристът Асен Караславон сподели: „Искам да се извиня на привържениците на Ботев Пловдив. Това е най-тежката загуба в живота ми. Не искам да коментирам повече нищо!“

По-късно Тодор Неделев и още няколко от футболистите са отишли до оградата и са изслушали феновете, като не се е стигнало до допълнително напрежение. Малко преди 22:00 часа фенове и футболисти са напуснали базата на отбора.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството