Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира поражението с 0:2 от ЦСКА 1948 в последния мач на "белите" за сезона. Тимът от "Овча купел" завърши на десетото място с 43 точки (12 победи, 7 равенства и 17 загуби). Успехът тази вечер класира ЦСКА 1948 на бараж срещу ЦСКА за класиране в Лигата на конференциите. Решителният двубой ще е в петък от 19:00 часа на "Васил Левски".

"Не съм по равносметките, има си статистици. Лошо започнахме, завършихме накрая сравнително добре. Днес съм радостен, че 10-11 деца от школата на Славия взеха участие в мача. Виждам, че има израстване, ако се работи с тях. Това е бъдещето на българския футбол. Ако има повече такива деца, ще има и футболисти, затова съм радостен и съм щастлив", обясни Стефанов.

„Чакай, чакай, не съм старши треньор. Треньорите определят, те решават. Аз съм щастлив за тези деца“, добави босът на "белите". 

„Не слагай тигана преди да хванеш рибата“, каза в типичния си стил Венцеслав Стефанов за задаващата се лятна селекция на тима.

Накрая той се ядоса след въпрос дали "белите" са хвърлили всички сили срещу ЦСКА 1948 днес, като се обърна към репортера с единствено "Ей!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига