Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов недоумяваше какво се случва след срамното отпадане от Милсами. Разградчани загубиха с 1:2 на реванша, а след като и миналата седмица станаха за резил, отстъпвайки с 0:1, се сбогуваха рано-рано с евротурнирите.

"Знаех, че ще е трудно, защото знаех стила на Милсами. Но дори не ми е минавало през акъла, че няма да продължим, дори да пуснем три гола. Наистина съм разочарован", коментира Владо Стоянов пред микрофона на Диема Спорт.

"В Разград мачът мина отдавна, днес специално търсехме гола. Може би имаше някакво моментно отпускане при първия гол. Тогава може би ни олекна и пуснахме попадението. При втория се втурнахме напред и получихме попадение, случват се такива неща. Нямам обяснение. Напуснаха ни шестима основни играчи, от тях петима играеха във всеки мач. Дойдоха нови момчета, които още не са свикнали на стила ни. А и може би не сме в оптимална форма. Но няма какво да се залъгваме, през първото полувреме имахме 6-7 положения, от които трябваше да вкараме. А отбелязахме само един гол. Но така е като няма късмет... Миналите години беше обратното, но сега явно липсваше и майсторство", добави вратарят.

БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015