Треньорът на Берое Петър Хубчев коментира равенството 1:1, което тимът му направи с Ботев (Пловдив) в мач от 21 кръг на efbet Лигата. Специалистът, който днес навършва 58 години, не беше доволен от представянето на своя отбор през последния половин час от Битката за Тракия. Легендарният национал обяви, че основната цел остава оцеляването на клуба.

"От три седмици сме само заедно, дори не всички, но времето работи за нас. Дойдоха хора, които бяхме принудени да вземем. Битон имаше проблем с картотеката. 50-55 минути играхме добре, но след това започнахме да мислим за защитата и логичното се случи. Трябва да се опитаме да вдигнем физическото си ниво, не очаквам това да бъде проблем срещу Славия", заяви старши треньорът.

"Преди всичко Берое трябва да оцелее като клуб. Със сигурност ще има няколко критични месеца. Мисля, че всички вършат уникална работа и ще се получат нещата. Мариани не е играл дълго. Същото важи за Бен и Битон, а и за Тапоко. Камара, Фуртадо и Тунгара бяха с нарушена подготовка", сподели Хубчев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022