Бразилецът Лукас Саша и португалецът Сержиньо напускат България днес. Те се прибират по родните си места два дни след като това направи и друг чужденец в ЦСКА - Марсиньо. Тримата получиха по-дълга почивка от ръководството на клуба и ще се върнат в София за старта на лятната подготовка, пише "Тема Спорт".

По-дълга почивка сам си даде Иван Бандаловски, който за жълтия си картон в Стара Загора бе наказан с лишаване от състезателни права за три срещи.

Така Милен Радуканов ще разполага с крайно ограничена група за последния мач срещу Локо (София). В нея място ще намерят поне 8 от юношите на клуба. Двубоят е без значение за крайното класиране на ЦСКА, но с огромна стойност за "железничарите", които имат шанс при победа да запазят мястото си в А група. Съставът, с който се очаква "червените" да излязат срещу Локо (София) в събота, ще създаде сериозни предпоставки на домакините да прекъснат черната си серия срещу този съперник в А група. "Железничарите" не са печелили срещу ЦСКА в мач за първенство точно от 11 години.