Треньорът на ЦСКА Саша Илич похвали своя тим за показаната енергия и желание при успеха с 1:0 срещу Черно море. Сърбинът допълни, че все още липсва търпение и прецизност във финалната третина на съперника.

Илич каза няколко думи и за новото попълнение на тима си - норвежеца Джонатан Линдсет, като подчерта, че футболистът е в игрови ритъм и може да бъде използван веднага.

„Доволен съм от енергията и влагането в мача. Ако искаме да постигаме добри резултати, трябва да се влагаме и да показваме тази енергия. Отново се получаваха ситуации, в които губехме елементарни топки и ще има отбори, които може да ползват това срещу нас. Прекалено много бързаме в играта и затова грешим. Още веднъж искам да поздравя играчите за енергията“, започна сърбинът. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Много тренировки и работа, така ще намерим ритъма в разиграването. Дано дойдат и още играчи, за да увеличим конкуренцията. Харесва ми, че показваме енергия – това означава, че напредваме“. 

„Норвежецът е силен играч. Много е хубаво, че има игрови опит и идва от първенство, в което вече се играе. Можем веднага да го използваме, защото няма нужда от време за подготовка“. 

„Имаме качество и хора, които играят добре с глава. Работим над статичните положения и е важно за нас. Нужна ни е повече концентрация в завършващата фаза. Днес имахме достатъчно положения, но финалното отиграване куцаше“. 

„Труден е графикът, но имаме 24-ма играчи и трябва да ги използваме. Случи се така, че се събрахме няколко сръбски треньори. С Кръстаич сме играли дълги години заедно. Той ще донесе нужната енергия за националния отбор на България. Пожелавам му успех“, завърши той. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа