ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Повече от любопитно и напрегнато посрещане очаква футболистите на "Левски", които станаха за резил и рано-рано отпаднаха от Лига Европа. Селекцията на Николай Митов отстъпи с 0:2 на Иртиш (Павлодар) и записа поредната си срамна страница в евротурнирите.

Чашата на търпението преля и привържениците на "Левски" изразиха огромното си разочарование от поредния провал. Феновете атакуваха остро играчите и зададоха някои логични въпроси към ръководството на клуба. Ядосаните ултраси се организират да посрещнат бездушниците на аерогара "София".

Обръщението на феновете на "Левски" относно резила в Павлодар:


"Наглед немислимото се случи. В далечна Азия ЛЕВСКИ за пореден път се самоуби особено ефектно и прекрати участието си в евротурнирите... Милиони сърца сега са разкъсани от гняв, мъка и отчаяние. Гняв от безхаберието на бездушниците със сини фланелки, взимащи петцифрени заплати. Мъка от факта, че за поредна година любимият им клуб заслужено отпада от Европа още преди да е започнал родният шампионат. Отчаяние, породено от кристалночистия факт, че бъдещето изглежда няма да ни донесе нищо повече от днешната мизерия.

Да, когато отборът е в ла*ната е лесно да му се вкарват шутове, но Бог ни е свидетел колко дълго търпяхме!!! То не беше резила с Берое, после дойде Славия, след това абсолютните казахстански анонимници, но след фиаското в Павлодар вече не можем да подскачаме в някакъв овчи транс и да продължаваме да ги аплодираме! БАСТА! Уволнението на Митов е ясно, но закъсняло. Тук веднага следва да обърнем погледи към "спасителя". Наско, КЪДЕ СПА, че не видя треньорската несъстоятелност и не освободи овреме иначе духовития Н.М.??? И сега за чий х*й е тази "подготовка", която едно, че явно на нищо не е подготвила сините "герои", второ, че ще се наложи нов треньор да се качва на таксито в движение??? И още, и още, и още..."

ДА ЗАДАДЕМ ВЪПРОСИТЕ СИ НА АЕРОГАРА СОФИЯ! (Очаквайте подробности относно часа на пристигането на сините "жребци")