Националите ни вече са в Чехия, а към пристигането им в Прага имаше сериозен интерес. На аерогарата "трикольорите" бяха посрещнати от група ловци на автографи.

Чехите се бяха събрали и очакваха с нетърпение българската делегация. Групата се беше запасила с луксозни класьори със снимките на българите. Всеки един от футболистите ни беше любезен и се спря да се разпише специално за чехите.

По-възрастните от феновете приветстваха и президентът на БФС Борислав Михайлов, който също бе спрян за автографи. Легендарният ни вратар си припомни за хубавите моменти от Мондиал`94, след като му се наложи да се подпише върху 4-5 негови снимки с националния екип от незабравимото американско лято.

Tелевизионни екипи и няколко фоторепортера също очакваха българската делегация на аерогара "Вацлав Хавел".

Българската делегация бе откарана веднага в хотела си, а официалната тренировка е в 21:00 часа на "Дженерали арена". Половин час по-рано Любослав Пенев ще даде официалната си пресконференция преди двубоя.

Както е известно, утре България гостува на Чехия в световна квалификация. Мачът е от 21:00 часа на "Дженерали арена" и ще се излъчва директно по БНТ и БЛИЦ.