Пазарджик ще е поредният град в България, който ще проведе футболен турнир за деца по случай 100-годишнината на "Левски". Инициативата и организирането е на Националния клуб на привържениците на "Левски" и местният клуб „Железен Пазарджик”. Състезанието е предвидено за 13 април, неделя, и ще се проведе на градския стадион „Георги Бенковски”. Началото е 10:00 ч.

Участие в турнира ще вземат 9 училищни отбора от Пазарджик, Септември, Пещера и Главиница. Поканени са да присъстват кметът на Пазарджик и областният управител. От страна на ПФК "Левски" е потвърдено участието на Пламен Николов, който е главен скаут на ДЮШ на "Левски".

По традиция от предишните проведени турнири се очакват и двама футболисти от представителния тим на "Левски". Последните двама бяха Пламен Илиев и Антон Огнянов, които се възстановяват от контузии. Освен тях, в Пазарджик се надяват събитието да бъде уважено и от Владимир Гаджев, който е от града и е съгражданин на Георги Петков, а е наказан да не играе в следващите срещи на „сините” - срещу Литекс и ЦСКА.

Всички деца ще получат екипи и шалчета на "Левски", както и още артикули на 100-годишния клуб. Ще има урна за събиране на дарения за Фонд "100 години "Левски" като половината пари ще идат за пострадало при катастрофа момиче от Пазарджик.