7 януари 2013 година се очертава доста горещ ден, свързан със събитията в ЦСКА. В 10 часа “червените” ще направят първа тренировка за 2013 година. Но дали тя ще бъде обикновена тренировка?
 
Ако сте влизали във Фейсбук, вероятно сте забелязали, че там ври и кипи. Фенове на ЦСКА от цялата страна се канят да тръгнат за София и да окупират “Армията”. Те са готови по мирен начин да изкажат своята подкрепа към любимия отбор и към уволнения треньор Стойчо Младенов. И да протестират (за кой ли път вече) срещу настоящите собственици на клуба. Да го направят мощно, силно, но цивилизовано – без простотии и ексцесии.
 
После в 12,30 часа – половин час преди пресконференцията на Младенов, запалянковците ще обсадят Националния стадион, където в една от залите наставникът ще говори продължително за своята раздяла с ЦСКА. А както се говори – ще разкрие доста любопитни подробности.
 
Същевременно един човек, една голяма личност се очаква да направи сензационно и историческо изказване. Но това няма да се случи на пресконференцията на Стойчо, а на друго място.
 
В крайна сметка дали всичко, което се пише и публикува във Фейсбук, ще се превърне в истина? Дали ще се събуди “червената” България утре или ще видим малка сбирка от двайсетина души, които меланхолично ще изкажат своето мнение и ще си тръгнат по живо, по здраво. Остава да видим...