ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Спортният директор на столичния Септември Кристиян Добрев е посетил „Герена“ за среща с изпълнителния директор на Левски Даниел Боримиров. Счита се, че двамата шефове са обсъждали условията за евентуален трансфер на вратар от втородивизионния тим при „сините“.

Най-вероятно става дума за вратаря Димитър Шейтанов. В Левски търсят човек, който не само да бъде алтернатива, но и истинска конкуренция на Пламен Андреев, който напоследък се представя колебливо и прави грешки.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Бившият юношески национал на България беше част от школата на „сините“ в периода 2014-19 г., но след това опита да пробие зад граница. Първо беше под наем в академията на английския Лийдс, а после игра за португалския Авеш. През 2020 г. се завърна в България, където първо носи екипа на Пирин, а от началото на 2022 г. е част от Септември. Има договор със столичния тим до лятото на 2024 г. Припомняме, че бащата на Димитър - Георги Шейтанов, е бивш футболист на Левски.

На „Герена“ имат интерес и към друг вратар. Това е играещият много силно през есента Максим Ковальов от Пирин. „Орлетата“ са в тежко финансово състояние и няма да е изненада, ако много играчи напуснат през зимата. Не е изключено Ковальов да се озове в Левски, където неговите украински сънародници Кирил Нестеренко и Тимур Скорих са част от щаба на треньора Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!