Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев, се включи в директно от Кърджали в предаването „Арена спорт“ по БНТ. Той коментира откритата война в управлението на клуба и посочи какъв е големият спор, довел до разцеплението.

„Моделът на управление в Левски трябва да вдъхва доверие, а през последната година имаме постигнати огромни финансови резултати, обединение на феновете и частично в резултатите на тима. Ръстът на приходите от привържениците в клуба е 2,8 пъти. 175% ръст в сравнение с 2021 година. Това става само, когато всички са обединени. Беше направено с началото на сдружението „Левски е вечен“ и разбира се с работата на Ивайло Ивков“, заяви Ганев.

Според него проблемите в клуба са много по-дълбоки от трансферната политика на 26-кратните шампиони. Икономистът е категоричен, че Наско Сираков, Станимир Стоилов и Ивайло Ивков трябва да останат на всяка цена в клуба.

„В края на една много успешна година търсим модел на управление как тези хора, които са постигнали резултат, а това са Ивайло Ивков и Станимир Стоилов, отново да го направят. Според мен това в момента е големият спор в клуба - основните фигури да останат на местата си. Но това минава през изчистване на проблеми, които са по-дълбоки от един трансфер“, заяви членът на НС на Левски.

Ганев заяви, че обединителната фигура в Левски в момента е Станимир Стоилов и посъветва „синята“ общност да се вслушва в неговите думи.

„В момента Станимир Стоилов е фигурата, която държи целия баланс в клуба и доверието на привържениците. Всички трябва да се вслушват в думите, които казва“, каза още Петър Ганев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК