Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров сподели, че е очаквал 25 000 човека да си купят акции на клуба, но към този момент бройката е само 4000 и той призова феновете на „червените“ да се активизират в последните седмици. Кампанията по предлагане на акциии ще приключи на 19 май.

„Ще работим. Най вероятно ще има нови инвеститори. Аз искам повече привърженици да станат инвеститори и акционери в ЦСКА. Това е моята мечта. Използвам случая да ги призова в последните дни да форсират покупката на акции. Средствата не се набират лесно. Изключително трудна е издръжката, но смятам, че постепенно успяваме да стабилизираме нещата”, сподели Тодоров.

„Очаквах много повече хора да си купят. Бяхме провели проучвания, според които се очакваше около 25 000 човека да си закупят акции. В момента те са около 4000. Сами виждате колко голяма е разликата. Изчистваме задълженията постепенно. Не само към футболистите. Оттук нататък отборът трябва само да се стабилизира и да имаме едно добро представяне в европейските турнири. Има интерес към наши играчи“, допълни шефът в армейския клуб.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА