Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкритикува своя вратар Райс МБоли, който направи две много сериозни грешки в мача с Литекс. Въпреки това „червените“ спечелиха с 2:0, но специалистът препоръча на алжиреца да си вземе бележка, защото е играч от световна класа.

„Райс допуска такава грешка вече във втори такъв важен мач и трябва да си вземе бързо бележка, защото е вратар от световна класа“, отсече Младенов.

„Нашият отбор играе на ниво, можеше да отбележим повече голове. Единственото, което допуснахме, бяха контраатаките. В първите 20 минути се опитвахме да се нагодим към тежкия терен, но след това вече всичко беше наред“, допълни треньорът на ЦСКА.

„Аз се радвам, че ЦСКА е победил, а не че съм победил някой треньор. Литекс е един от грандовете на българския футбол, защото тази победа е извоювана с много труд. Това е едно геройство от страна на футболистите, четири кръга преди края да сме си намерили място в Лига Европа. Но трябва да продължим да взимаме и мачовете до края,“ завърши Младенов.