Александър Томов остана доволен от победата на ЦСКА срещу Литекс с 2:0 и гарантираното участие на „червените” в евротурнирите. Той призова феновете да напълнят „Българска Армия” и в последното за сезона домакинство срещу Локотомотив (Пловдив).

„Кампанията трябва да има един положителен завършек. Най-важните неща ще се случат в последните две седмици. Имам една молба към феновете на отбора – нека в последния домакински мач срещу Локомотив (Пловдив) покажем една признателност към момчетата. Към един голям Мартин Петров. Виждате, че днес се появи за няколко минути и какъв ентусиазъм се усети на трибуните. Всеки един лев който влезе отива за тези момчета, за тази история. Искам този път на стадиона да бъдем всички”, сподели Томов след успеха над „оранжевите”.

„Щастлив съм, защото като се върна на 10 юли миналата година, не съм си представял, че това ще стане и ще имаме медал. Ние вече имаме медал. Със сигурност ще има надграждане в състава. Досега имаше две. Ще има ново надграждане през лятото. Освен към титлата се стремим и към добро представяне“, допълни шефът на „армейците”.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА